Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Putin'e saldırırsan buna eyvallah etmem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Zirvesi'nde yaptığı konuşmasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Rusya iddiasına ilişkin "Putin'e saldırırsan buna 'Eyvallah' demem." dedi. Kılıçdaroğlu dün yaptığı paylaşımında Rusya'ya seslenmiş ve "Ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, deepfake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin." demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Gençlik zirvesine katıldı. Konuşmasında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Deep fake’ içeriklerle ilgili Rusya’ya olan tepkisini eleştiren Erdoğan, "Putin'e saldırırsan buna 'Eyvallah' demem." dedi.

Erdoğan'ın açıklaması şöyle;

"PUTİN'E SALDIRIRSAN BUNA 'EYVALLAH' DEMEM"

Bay Bay Kemal Rusya'ya, Sayın Putin'e saldırıyor. Putin'e saldırırsan buna 'eyvallah' demem. ABD Başkanı Joe Biden, 'Erdoğan seçimde yenik düşmeli' diyor. Bay Bay Kemal bizim şu an Rusya ile olan münasebetlerimiz ABD'den geri değil. Rusya ile dış ticaret hacmimiz daha fazla. Bay Kemal, sen devlet yönetimi nedir bilmezsin. Bunu öğrenme fırsatı da bulamayacaksın.

"KASETLERİN ARKASINDA SİZ VARSINIZ"

Kılıçdaroğlu, 'deepfake' iddialarına ilişkin olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuş ve "Sevgili Rus Dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, deepfake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız." ifadelerini kullanmıştı.



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN