Kılıçdaroğlu ‘Deep fake’ içeriklerle ilgili Rusya’ya seslendi: Elinizi Türk’ün devletinden çekin

Kılıçdaroğlu ‘Deep fake’ içeriklerle ilgili Rusya’ya seslendi: Elinizi Türk’ün devletinden çekin

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Deep fake' içeriklerle ilgili Rusya'ya seslendi. Kılıçdaroğlu, "Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin." dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'deepfake' iddialarına ilişkin olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımını hem Türkçe hem de Rusça yapan Kılıçdaroğlu, "Sevgili Rus Dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, deepfake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin." ifadelerini kullandı.

"KASETLERİN ARKASINDA SİZ VARSINIZ"

'Deepfake' iddialarına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Rus Dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, deepfake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN