Erdoğan'dan peş peşe temaslar

Erdoğan'dan peş peşe temaslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmenin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'le de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde peş peşe temaslarda bulunuyor. Erdoğan önce Almanya Başbakanı Scholz ile görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Erdoğan, Zelenskiy'le telefonla görüştü.

ALMANYA BAŞBAKANI'YLA GÖRÜŞTÜ

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’taki temaslarını sürdürüyor. Yerel saatle 09.00’da (TSİ 16.00) başlayan BM 77. Genel Kurulu’nda hitap ederek dünyaya seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma öncesinde Türkevi’nde Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü.

erd1.jpg

ERDOĞAN, ZELENSKİY'LE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki hitabı öncesi Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile telefonda görüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN