Erdoğan'ın Akşener'e çağrısına Altılı Masa'dan ilk tepki

Erdoğan'ın Akşener'e çağrısına Altılı Masa'dan ilk tepki

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 6'lı masayı terk etmesi için çağrıda bulunmasının ardından sosyal medya hesabından "Tarzan zorda…:)" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, G20 zirvesi için gittiği Endonezya'dan dönerken uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 6'lı masa çağrısında bulunan Erdoğan, "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" demişti.

Erdoğan'ın Akşener'e çağrısının ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Uysal paylaşımda, "Tarzan zorda…:)" yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN