Erkan Baş'tan enflasyon tepkisi: İktidar; emekliye, memura, işçiye savaş açtı

Erkan Baş'tan enflasyon tepkisi: İktidar; emekliye, memura, işçiye savaş açtı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, açıklanan enflasyon oranına sert tepki gösterdi. Baş, konuyla ilgili "Zamlar ve açıklanan enflasyon gösteriyor ki... Saray iktidarı emekliye, dar gelirliye, plazalarda çalışanlara, işçiye, memura savaş açmış durumda" diye konuştu.

TÜİK, yıllık bazda enflasyon oranının yüzde 36,08 olduğunu duyurarak son 19 yılın en yüksek enflasyonunu açıkladı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, açıklanan veri hakkında konuştu. Baş, sosyal medya hesabından "Zamlar ve açıklanan enflasyon gösteriyor ki... Saray iktidarı emekliye, dar gelirliye, plazalarda çalışanlara, işçiye, memura savaş açmış durumda" yorumunda bulundu.

Erkan Baş'ın paylaşımı şu şekilde:

"Zamlar ve açıklanan enflasyon gösteriyor ki... Saray iktidarı emekliye, dar gelirliye, plazalarda çalışanlara, işçiye, memura savaş açmış durumda. Amaçları; servetlerini büyütmek ve
İktidarda kalmak.

Biz de çok netiz:

1-İktidardan indireceğiz.
2-Çaldıklarını geri alacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN