Erkek arkadaşını kıskanıp dehşet saçtı: Darbettiği kadınları 'gereği yapıldı' notuyla paylaştı

Erkek arkadaşını kıskanıp dehşet saçtı: Darbettiği kadınları 'gereği yapıldı' notuyla paylaştı

Kocaeli'nin Körfez ve İzmit ilçelerinde, sosyal medyada paylaşılan darp görüntüleri üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Bahar K. ve G.K.'yi gözaltına aldı. Bahar K., mağdurları erkek arkadaşıyla yakınlaştıkları için darbettiğini itiraf ederken, tutuklanarak cezaevine gönderildi. G.K. ise serbest bırakıldı.

Kocaeli’nin Körfez ve İzmit ilçelerinde farklı tarihlerde çok sayıda kadının darp edilme görüntülerinin sosyal medyada dolaşıma girmesinin ardından, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

2.jpg

Olayı araştıran ekipler, mağdurlar R.S., A.T.S. ve C.S.'yi darbeden kişinin Bahar K. olduğunu, G.K.'nin da yanında olduğunu tespit etti.

3.jpg

DARP, HÜRRİYETTEN YOKSUN KILMA VE KASTEN YARALAMA...

"Darp", "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" gibi suçlardan aranan Bahar K. ve G.K., yapılan operasyonla dün gözaltına alındı. G.K. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Bahar K. ise bugün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

9459669.jpg

'ERKEK ARKADAŞIMLA YAKINLAŞTIKLARI İÇİN YAPTIM'

Hakim karşısına çıkan Bahar K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bahar K.'nin emniyetteki ifadesinde, darbedilen kadınların erkek arkadaşıyla yakınlaştığını ve olayları bu sebeple gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

9459670.jpg

DARBEDİLEN KADINLARA TEHDİT VE İŞKENCE

Evde ve sokak ortasında farklı tarihlerde çekilen görüntülerde, Bahar K.'nin bir erkeğin ismini söyleyerek mağdurları darbettiği anlar yer aldı. Mağdurlardan biri darbedildiği esnada "Abla elim kesiliyor, bırak" dediği anlar da şüphelinin kamerasına yansıdı.

1.jpg

Bir başka görüntüde Bahar K., mağdura "Benim yüzümü sakın unutma" diyerek tehdit etti. Bir diğer mağdur ise nefes nefese yerde yattığı anlarda, Bahar K.'nin üzerine çıkarak darp ettiği ve mağdurun "Kalk, nefes alamıyorum" dediği anlar yer aldı.

9459676.jpg

VALİ YAVUZ PAYLAŞTI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Bahar K.'nin yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden "Gereği yapıldı" notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı.

9459672.jpg

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN