Erzincan'da kayıp madencileri arama çalışmaları sürüyor

Erzincan'da kayıp madencileri arama çalışmaları sürüyor

Erzincan’ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen siyanürlü liç yığını kaymasının ardından toprağın altında kalanişçileri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. AFAD, yürütülen arama kurtarma çalışmalarına ait fotoğrafları paylaştı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Erzincan’ın İliç ilçesinde yer alan Çöpler Altın Madeni sahasında meydana gelen siyanürlü liç yığını kaymasının ardından yürütülen arama kurtarma çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

sdgggggg.jpg

AFAD’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İlk andan itibaren Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) çerçevesinde ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız ivedilikle harekete geçirilmiş olup bölgeye personel, araç ve ekipman sevk edilmiştir.

dfdhfdf.jpg

Toprak kaymasının meydana geldiği bölgede, profesyonel ekiplerimiz tarafından tam donanımlı cihazlarla havadan ve karadan alan tarama ve arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir."

dfdfdf.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN