Eskişehir’de trajik olay! Uğruna katil oldukları kadın erkek çıktı

Eskişehir’de trajik olay! Uğruna katil oldukları kadın erkek çıktı

Eskişehir’de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Gittikleri pavyonda uğruna kavga edip katil oldukları kadın erkek çıktı...

Eskişehir'de bir pavyonda çıkan kavga, trajik bir şekilde sona erdi. Olay, pavyonda çalışan ve "Afet" olarak bilinen kişi için mekana giden dört kişinin karıştığı kavgayla başladı. Kavga, önce tekme ve tokatlarla sürerken, daha sonra silahlı çatışmaya dönüştü.

SİLAHLI ÇATIŞMA VE CAN KAYBI

Silahlı çatışma sonucunda bir kişi, aldığı kurşun yarasıyla hayatını kaybetti. Olay yerine hızla intikal eden güvenlik güçleri, ilk incelemelerinde vurulan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis, yaptığı hızlı ve titiz çalışmalar sonucunda, çatışmaya karışan ve ateş eden katil zanlısını tespit ederek tutukladı. Zanlı, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

“AFET” GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından yapılan araştırmalarda, "Afet" olarak bilinen kişinin aslında Ali E. isimli bir erkek olduğu ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN