Ev almak isteyen elini çabuk tutsun! 2. tur ev fiyatlarını vuracak

Ev almak isteyen elini çabuk tutsun! 2. tur  ev fiyatlarını vuracak

Türkiye 2. tura seçimine hazırlanırken, ev almak isteyenler de seçim sonrasını beklemeye başladı. Fiyatların düşmesini bekleyen vatandaşlara kötü haber geldi. Ev almak isteyenler elini çabuk tutsun

Gözler seçimde 2. tur dönerken emlak fiyatları da merak konusu oldu. Ev almak isteyenler yüksek fiyatlardan dolayı ev hayallerini ertelerken, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Seçim sonrasında bakın emlak fiyatları hangi rakamları bulacak?

EV ALMAK İSTEYENLERE KÖTÜ HABER

Enflasyonla beraber kira ve satılık ev fiyatları da son yılların en yüksek rakamlarını gördü. Ev almak artık hayal olurken, kira fiyatları da vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Devlet tarafından yüksek kira artışlarına önlemler gelirken, çoğunun önüne geçilemiyor. Ev almak isteyenler ise seçim sonrasını da beklemeye başladı.

satilikev.jpg

TÜGEM) Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak ise seçim sonrasında değişim olmayacağını ifade ederken, "Mayıs ayında ben satışlarda daha bir düşüş olacağını öngörüyorum. Çünkü 14 Mayıs'ta ilk turda bitmedi seçimler. 28 Mayıs'a kaldı. Hâlâ beklenti beklemeler devam ediyor. Seçimi bekleyelim diye. O yüzden mayıs ayında çok fazla bir hareketlilik söz konusu olmuyor. Ay sonuna kadar da olmayacaktır. Kredilerinin kapatılması, kredi faizlerinde yükselmesiyle birlikte insanların artık kredili ev alması zaten imkansız hale geldi.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN