Ev, araba, toprak alacakları İslam Memiş uyardı: Bomba bir kanun geliyor, ona göre gardınızı alın

Ev, araba, toprak alacakları İslam Memiş uyardı: Bomba bir kanun geliyor, ona göre gardınızı alın

Ev, araba, toprak alacaklar dikkat! Açıklamalarıyla gündemi sarsan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten uyarı geldi! Bomba bir kanun geliyor, ona göre gardınızı alın! Geç kalabilirsiniz! Bunu yapan kazanır...

Araba almak isteyenlere Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten uyarı geldi. Memiş, kendi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, gelecek döneme dair dikkat çeken öngörülerde bulundu. Memiş, özellikle enflasyon konusunda uyarılarda bulundu. Amerikan enflasyonunun yüzde 3.6-3.7 seviyelerine çıkabileceğini belirten Memiş, enflasyonun yeniden hissedileceği uyarısında bulundu.

İŞSİZLİK ORANINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK

2022-07-13-aa-issizlik-1.jpeg

Önümüzdeki hafta FED'in faiz kararının ve TCMB'nin faiz kararının piyasaları etkileyeceğini vurgulayan Memiş, işsizlik oranındaki yükselişin devam edeceğini öngördü. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in döviz kuru hakkındaki açıklamalarını da değerlendiren Memiş, kişisel görüşünün dolar kuru için 45 lira olduğunu ifade etti.

ARABA KAMPANYASI BAŞLATILACAK

1591557.webp

Kredi kullanımı konusunda da önemli mesajlar veren Memiş, ev ve araba alımında da dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak özellikle sıfır araçların stoklarında bulunduranların kampanya başlatacağını dile getirdi.

“FİZİKİ VARLIKLAR DA OLMAYACAK”

altin-ve-doviz-piyasasinda-son-durum-ne-1629356326.png

Yeni dünya düzeninin finansal tablosunun değişeceğini belirten Memiş “Sistem ne derse o kadarını yapacaksın. Bundan sonra bireysel olarak karar verme şansın yok. Altın diyoruz, döviz diyoruz. Bir sürü kuyumcu var. Bunların da bir sonu gelecek. Fiziki varlıklar da olmayacak. Yeni dünya düzenindeki finansal tabloyu tek tek anlatacağım. İnanmayacaksınız ama yine de bir dinleyin. İki yıl önce de aynı şekildeydi. Barınma ihtiyacı ortada. Petrol fiyatları ortada. Artık bundan sonra biraz daha kemerleri sıkacağımız, ciddi anlamda çetin bir kış geçireceğiz. Herkes gardını ona göre alsın. Özellikle yeni imar kanununu bekleyin. Bomba bir kanun geliyor. Ben toprak yılı dedim, toprak alın dedim. Göreceğiz.“ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN