Ev hanımlarına bir müjde daha geldi! 1000 TL kurban bayramı harçlığı verilecek: İşte şartlar

Ev hanımlarına bir müjde daha geldi! 1000 TL kurban bayramı harçlığı verilecek: İşte şartlar

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte hükümet tarafından destek ödemeleri açıklanmaya devam ediyor. Bu sefer gelen haber milyonlarca ev hanımını ilgilendiriyor. Ev hanımları bu haberle çifte bayram yaşayacak. Kurban Bayramı öncesinde ev hanımlarına 1.000 TL bayram harçlığı verilecek. Bu şartları sağlayan herkes ödemelerden yararlanacak. Peki ödemeler nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler? İşte detaylar haberimizde...

Ev hanımlarına bir müjde daha! Kurban Bayramı öncesinde güzel haberi duyurdular. Hükümet düğmeye bastı. Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca ev hanımına 1.000 TL bayram harçlığı verilecek. Başvuru şartları tek tek açıklandı. Ev hanımları bu bayram sevinçten havalara uçacak. Peki başvuru şartları neler? Ödemeler nereden ve nasıl yapılacak? İşte şartlar ve merak edilen soruların yanıtları...

ghghhg-37.jpg

EV HANIMLARINA BİR MÜJDE DAHA! ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAKLAR

Seçim vaatlerinde ev hanımlarına yönelik birçok yenilik duyuran AK Parti bu konuda düğmeye bastı. Gelen son dakika bilgisine göre ev hanımlarına destek ödemeleri başladı. Haber Global'e açıklamada bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri, Kurban Bayramı'na gidilirken ev hanımlarına ikramiye verileceğini paylaştığı iddia edildi.

1000 TL BAYRAM HARÇLIĞI VERİLECEK

Bakanlık kaynaklarından aktarılan bilgiler göre; ev hanımlarına bayram ikramiyesi verileceği ve bu rakamın 1.000 TL olması beklendiği ifade edildi. Aynı zamanda bu düzenlemenin Meclis'ten geçerek onaylanması beklendiği belirtildi.

ghghgh-2023-06-16t122112-012.jpg

DÜZENLEMENİN MECLİS'TEN GEÇMESİ BEKLENİYOR

Meclis Başkanlığı seçimlerinin yapılmasından sonra TBMM, yoğun bir şekilde çalışmalara başlayacağı ifade edilerek çalışmalar kapsamında torba yasanın meclise gelmesi ve meclisten geçtikten sonra bayram öncesine yetişmesi durumunda ikramiye ödemeleri yapılacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN