EYT'nin çıkacağını önceden bildirmişti! Uzman isimden bir müjde daha: Kademeli emeklilik için tarih verdi

EYT'nin çıkacağını önceden bildirmişti! Uzman isimden bir müjde daha: Kademeli emeklilik için tarih verdi

Uzman isimden gelen açıklamalar emekliği hedefleyenlerin umuduna ışık tuttu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini önceden bilen uzman isim yeni açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Kademeli emeklilik bekleyenlere müjdeli haberi verdi. İşte tüm detaylar...

Emeklilik hakkında yeni gelişmeler uzman isim tarafından aktarıldı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini daha önce bilmişti. Şimdiki tahminlerini ise kademeli emeklilik için paylaştı. Emekli olmak isteyenlerin beklediği müjdeli haberi sosyal güvenlik uzmanı verdi.

EMEKLİ OLMA HAYALİNİZ GERÇEK OLACAK

2023 yılı itibariyle emekliler için gelişmeler aktarılmaya devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine dair yaptığı paylaşımlar ile sık sık ismini gündeme taşımayı başaran, Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan yeni bir açıklama geldi.

EYT hakkındaki öngörülerinin doğru çıkmasıyla birlikte emeklilik hayali kuranların yakından takip ettiği uzman isim, EYT'ye dair kritik öneme sahip bilgileri de paylaşmıştı. EYT'nin ardından Özgür Erdursun, kademeli emeklilik hakkında kritik öneme sahip detayları paylaştı.

213332139-emekli-bankamatik-turk-lirasi-7.jpg

ERKEN EMEKLİLİKTE YENİ SİSTEM

Çalışanların hayalini kurduğu emeklilik hakkında detaylar paylaşıldı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun tarafından gelen açıklamalar ile birlikte emekliliğin tadını çıkaracaksınız. Erken emekliliğin gündemde yer aldığı sıralarda EYT'nin ardından gözler kademeli emekliliğe çevrildi.

Erken emeklilik fırsatı sunan kademeli emeklilikte, sigortalı çalışanlara belirli bir yaş ve prim sayısına ulaşmaları halinde kısmı olarak emekli olma hakkı veriliyor. Paylaşılan bu sistem ile birlikte emeklilik yaşını ve prim ödeme gün sayısını kademeli bir şekilde artırmayı düşünenler, şartları karşılaması gerekiyor. Zorunlu emeklilik yaşını beklemeden emekli olabilecekleri belirtiliyor.

s-eb3f712ede0d1b9d3a6b4dcf3e86b7418e7fa336.webp

KADEMELİ EMEKLİLİK İÇİN TARİH VERDİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini önceden tahmin eden ve bilen uzman isim bu kez kademeli emeklilik için tahminde bulundu. Yeni paylaşımı ile birlikte, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasilerin gündemi olarak "Kademeli emeklilik" olacağını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN