Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü isim hakkında daha suç duyurusu

Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü isim hakkında daha suç duyurusu

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan ve görevinden uzaklaştırılan jandarma uzman çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola hakkında dava açıldı. Orhan'ın avukatı Akkuş Mola'ya destek mesajları yazan 16 ünlü isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukat Akkuş yaptığı yeni açıklamada 8 ünlü isim hakkında daha suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Batman'da geçen yıl intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan ve jandarma uzman çavuş görevinden uzaklaştırılan Musa Orhan'a Twitter'dan tepki gösteren ünlü oyuncu Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 4 ay hapis cezası isteniyor.

Dava açıldığı haberinin sosyal medyada duyulmasının ardından çok sayıda insan Mola'ya destek mesajları yazdı. #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi saatlerce Twitter gündeminin 1. sırasında yer aldı. Ünlü isimler de bu etikete yazarak Mola'ya destek verdi.

16 ÜNLÜYE SUÇ DUYURUSU

Bunun üzerine Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, 16 ünlü isim hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Akkuş, sosyal medya üzerinden yazılan mesajların bazılarının hakaret içerdiğini tespit ettiklerini belirterek Hakaret içerikli paylaşım yaptıkları ileri sürülen Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ve Selçuk Balcı hakkında suç duyurusu dilekçelerini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim ettiklerini söyledi.

Ayrıca Avukat Akkuş, müvekkili hakkında örgütlü linç kampanyası yürütüldüğünü öne sürdü.

8 ÜNLÜ İSİM HAKKINDA DAHA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Akkuş, şarkıcı ve söz yazarı Aynur Aydın, Gazeteci Ayşe Arman, oyuncular Engin Öztürk, Gülenay Kalkan ve İbrahim Selim, şarkıcılar Melek Mosso ve Gökhan Özoğuz ile yazar Perihan Gün hakkında da müvekkiline hakaret ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını, dilekçelerin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edildiğini söyledi. Akkuş, "Biz bu isimler hakkında Ezgi Mola'ya destek verdikleri için değil, müvekkilime hakaret ettikleri için suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN