Hakkında dava açılan Ezgi Mola'ya destek mesajları yağdı

Hakkında dava açılan Ezgi Mola'ya destek mesajları yağdı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola hakkında, 'cinsel saldırı' suçlamasıyla yargılanan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açılması tepki topladı. Mola'ya Twitter'dan destek mesajları yağarken #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi de saatlerce gündemin 1. sırasında yer aldı.

Ezgi Mola hakkında, 'cinsel saldırı' suçlamasıyla yargılanan jandarma uzman çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Bu haberin sosyal medyada duyulmasının ardından ünlü oyuncuya destek mesajları yağdı. #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi uzun süre Twitter gündeminde birinci sırada yer aldı. Ünlü oyuncular da çeşitli destek mesajlarıyla etikete yazdı.

Ezgi Mola da Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim , sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak" dedi.

Ezgi Mola'ya gelen destek mesajları şu şekilde:

kerem-bursin.jpg

hazal-kaya.jpg

hadise.jpg

gokhan-o.jpg

farah.jpg

doga-rutkay.jpg

baris-atay.jpg

tunc-soyer.jpg

mert-firat.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN