2024 Asgari ücret zammı meğer netleşmiş! Fatih Portakal açıkladı

2024 Asgari ücret zammı meğer netleşmiş! Fatih Portakal açıkladı

2024 yılı asgari ücret kaç lira olacak? Milyonlarca işçinin gözü Aralık ayına döndü. Asgari Ücret Komisyonu'nun Aralık ayı toplantısı dört gözle beklenirken, Fatih Portakal asgari ücret için kulis bilgisi verdi. 2024 yılında asgari ücret o rakamı bulacak. Rakamı duyan işçiler isyan etti

Asgari ücretin ne kadar olacağı merakla bekleniyor. Ortaya farklı rakamlar atılmaya başlandı. Bazı uzman isimler asgari ücretin 18 bin lira olacağını iddia ederken, bu kez asgari ücret hakkında Fatih Portakal dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kulis bilgilerine göre asgari ücretliyi kötü günler bekliyor.

FATİH PORTAKAL'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

2023 yılında yapılan ara zamlarla beraber asgari ücret net 11 bin 402 lira 32 kuruş olarak belirlenmişti. Gözler bu kez 2024 yılına döndü.

asagriucret.jpg

KULİS BİLGİSİNİ PAYLAŞTI

Yeni yıla 1 ay kala merakla beklenen asgari ücret zammına ilişkin rakamlar da netleşmeye başladı. Gazeteci Fatih Portakal, kulis bilgisini açıkladı. Kulislerde asgari ücret için o rakam konuşuluyor

fatihportakal.jpg

ASGARİ ÜCRETTE MİLYONLARI ÜZEN RAKAM

Fatih Portakal, asgari ücrete ilişkin kulislerden aldığı bilgi şöyle:

"Asgari ücret için 18 bin telaffuz edilmiş fakat çalışma maliyeti çok etkileyeceği için işveren tarafından istenmiyormuş. İktidar da enflasyon hedefinden sapma olacağı için istemiyormuş. Konuştuğum 1-2 kişi aktardığına göre asgari ücret beklentisi 16 bin 500 ile 16 bin 900 lira arasında olacağı yönünde"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN