Fidan, Riyad’da düzenlenen toplantıya katıldı

Fidan, Riyad’da düzenlenen toplantıya katıldı

Bakan Fidan, bölgedeki son gelişmeler üzerine Suudi Arabistan’ın ev sahipliğinde Riyad’da düzenlenen toplantıya katıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgedeki son gelişmeler üzerine Suudi Arabistan’ın ev sahipliğinde Riyad’da düzenlenen toplantıya katıldı.

Bakanlığın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, Fidan'ın bölgedeki son gelişmeler üzerine Suudi Arabistan’ın ev sahipliğinde Riyad’da düzenlenen toplantıya katıldığı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN