Garanti Bankası'ndan nisan ayı emekli promosyonu! Güncel rakamlar dikkatten kaçmadı, işte promosyon rakamları!

Garanti Bankası'ndan nisan ayı emekli promosyonu! Güncel rakamlar dikkatten kaçmadı, işte promosyon rakamları!

Ülke gündeminde yer alan emekli vatandaşlar ile birlikte emekli promosyonları da güncellenmeye devam ediyor. Mart ayının sona ermesi ile birlikte güncel promosyon rakamları emekliler tarafından bekleniyor. Nisan ayı ile birlikte başlayan emekli promosyon açıklamaları dikkat çekti. Peki nisan ayında Garanti Banka'sı ne kadar promosyon ödüyor? İşte tüm detaylar...

NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMELERİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte yeniden ülke gündeminde yer alan emekli promosyonları güncellenmeye devam ediyor. Bankalar tarafından rekabet haline dönüşen emekli promosyonları nisan ayı ile birlikte yeniden güncelleniyor.

Bankalar tarafından duyurulan promosyon kampanyaları ise kaldığı yerden devam ediyor. En düşük emekli maaşının güncellenmesiyle birlikte dikkat çeken promosyon ödemeleri yeninden gündemde yer aldı. En düşük emekli maaşının değişmesi ile birlikte promosyon ödemeleri de değişti.

Güncel emekli promosyonlarına dair gelen müjdeli haberler içerisinde Garanti Bankası da yer aldı. Resmi internet sitesinde promosyon kampanyasını paylaşan Garanti BBVA, güncel promosyon ödemelerini bir kez daha paylaştı. Bankalar arası yer alan rekabete son noktayı koyan promosyon açıklandı.

1528094.webp

GARANTİ BANKASI PROMOSYONLARI

Garanti Bankası tarafından kısa bir süre önce yapılan güncelleme ile birlikte promosyon ödemeleri duyuruldu. Maaş aralığına göre yapılacak olan promosyon ödemeleri gündemde yer aldı. Yapılan açıklama ile birlikte şartları sağlayan emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemeleri şu şekilde;

Maaş aralığı 3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL promosyon
Maaş aralığı 3.500 TL – 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 5.250 TL promosyon
Maaş aralığı 7.500 TL – 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.750 TL promosyon
Maaş aralığı 10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

0x0-promosyon-yarisi-buyudu-bazi-bankalarin-odeme-tutari-7500-tl-buldu-nelere-dikkat-edilmeli-iste-tum-detaylar-1659512950917.jpg

GARANTİ BANKASI PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Promosyon ödemesinden faydalanabilmek için emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşımanız gerekir. Size en yakın banka şubesine giderek maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz. Daha sonra Garanti Bankası'na müracaat ederek 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN