Gece saatlerinde şehre indiler! Kameralara yansıyan bu görüntü korku filmlerini aratmadı: Bölge halkı endişeli

Gece saatlerinde şehre indiler! Kameralara yansıyan bu görüntü korku filmlerini aratmadı: Bölge halkı endişeli

Kış mevsiminin de etkisi ile o hayvanlar gece saatlerinde şehir merkezinde görüntülendi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler resmen korku filmlerini aratmadı. Bölge halkı durumdan endişeli iken görüntüler görenleri şaşırttı. İşte detaylar…

Erzurum’da ortaya çıkan görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Soğuk havanın ve kar yağışının etkisi ile yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları yerleşim yerlerinde görüntülendi. Evlerin aralarında dolaşmaları görenleri endişelendirdi.

6 KURT GECE VAKTİ ŞEHRE İNDİ

Erzurum'un İspir ilçesinde aç kalan kurt sürüsü, hem soğuk havadan hem de kar yağışının etkisinden dolayı yiyecek bulamadıkları için şehre indiler. İspir ilçesine bağlı Zeyrek Mahallesi’nde güvenlik kameralarına yakalandılar.

yeni-proje-4-004.jpg

Aç kalan 6 kurt söz konusu mahallede dolanarak yiyecek aradılar. Evlerin arasında dolaştıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Bu durum bölge sakinlerini de endişelendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN