Gelecek Partili Ufuk Karcı'dan, Numan Kurtulmuş'a tepki

Gelecek Partili Ufuk Karcı'dan, Numan Kurtulmuş'a tepki

'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'la ilgili açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş, "Bizim bulunduğumuz bir yerde Kılıçdaroğlu'na ya da Akşener'e böyle ağır bir hakaret yapılmış olsaydı o hakaret yapanın ağzının payını verir sustururduk" ifadesini kullanmıştı. Kurtulmuş'a tepki Gelecek Partili Ufuk Karcı'dan geldi. Karcı, "Başbakanınıza Yeni Akit’in alçakça attığı başlık sonrası aynı raconu kesebildiniz mi?" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu'nu kastederek, "Bizim bulunduğumuz bir yerde böyle ağır hakaretler olsaydı o hakaret yapanın ağzının payını verirdik" sözlerine Gelecek Partili Ufuk Karcı'dan tepki geldi.

"HAKARET YAPANIN AĞZININ PAYINI VERİR SUSTURURDUK"

TELE 1 ekranlarında Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ programına konuk olan gazeteci Sedef Kabaş, programda söylediği sözlerin ardından 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla tutuklanmıştı. Kabaş'ın konuşması sırasında programda CHP milletvekilleri Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu da bulunuyordu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu'nun sessiz kalmalarının kabul edilemez olduğunu vurgulamıştı. Kurtulmuş, "Bizim bulunduğumuz bir yerde, örneğin Sayın Kılıçdaroğlu'na ya da Sayın Akşener'i kastederek böyle ağır bir hakaret yapılmış olsaydı o hakaret yapanın ağzının payını verir, onu sustururduk. Bu kabul edilmez bir şeydir" açıklamasında bulunmuştu.

"NEREDEN BAKSAN TUTARSIZLIK"

Kurtulmuş'un sözlerine Gelecek Partili Ufuk Karcı'dan tepki geldi. Karcı, "Sayın Numan Kurtulmuş, sizinle mesai yapmış, size seçim kazandırmış; liderliğinizi yaparak sizleri sırtlamış Başbakanınıza, Yeni Akit’in alçakça attığı başlık sonrası aynı raconu kesebildiniz mi? Nereden baksan tutarsızlık" diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN