Sedef Kabaş gözaltına alındı

Sedef Kabaş gözaltına alındı

TELE1’de katıldığı programda kullandığı sözler gerekçe gösterilerek hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla soruşturma başlatılan gazeteci-yazar Sedef Kabaş gece saat 02.00’de evinden gözaltına alındı.

Hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan soruşturma açılan Sedef Kabaş'ın gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü belirtildi. Gazeteciler Merdan Yanardağ ve Cem Küçük, Kabaş'ın gözaltına alındığını Twitter hesaplarından duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sedef Kabaş'a sert sözlerle tepki göstererek, "Gazeteci sıfatı taşıyan Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamını aşağılık sözlerle hedef alması muhalefet değil ahlaksızlık ve pespayeliktir. Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz." paylaşımı yapmıştı.

Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) inceleme kararı aldığını açıklamıştı. Ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Kabaş hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

Hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan soruşturma açılan Sedef Kabaş'ın gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü belirtildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN