Gelecek Partisi'nden Kaşıkçı dosyası tepkisi: Satamayacakları bir değer yok

Gelecek Partisi'nden Kaşıkçı dosyası tepkisi: Satamayacakları bir değer yok

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Cemalettin Kani Torun, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim 2018’de İstanbul’da vahşice katledilmesi ilgili davada yargılanmanın durdurulması ve dosyanın Riyad'a devredilmesine ilişkin, ''Cemal Kaşıkçı davası onu vahşice öldürenlere havale edildi. Bu iktidarın bir davası yoktur. İktidarın devamı için satamayacağı bir değer yoktur'' dedi.

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda katledilmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada mahkeme, durma kararı vererek yargılamanın Suudi Arabistan adli makamlarına devrine hükmetti.

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Cemalettin Kani Torun, Suud yönetimine muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili dava dosyasının Suudi Arabistan'a devredilmesine tepki gösterdi.

'SATAMAYACAKLARI BİR DEĞER YOK'

Gelecek Partili Kani Torun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''Cemal Kaşıkçı davası onu vahşice öldürenlere havale edildi. Bu iktidarın bir davası yoktur. İktidarın devamı için satamayacağı bir değer yoktur. Bu iktidarı davası için savunduğunu söyleyen AK Partili dostlar daha ne kadar bu rezilliği savunacak? Kendinizi kandırmayı bırakın artık.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN