Ümit Özdağ'a 'Haziran-Kasım 2015' tepkisi: Zırvalarını sözüne güvenilir bir ismi kullanarak doğrulatmaya çalışıyor

Ümit Özdağ'a 'Haziran-Kasım 2015' tepkisi: Zırvalarını sözüne güvenilir bir ismi kullanarak doğrulatmaya çalışıyor

İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrası Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan sözler sarf eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yanıt parti sözcüsü Serkan Özcan'dan geldi. Özcan, "Tam bir ergen ve sorumsuz provokatör tahrikleriyle kendi komplo dünyasındaki zırvaları sözüne güvenilir bir ismi kullanarak doğrulatmaya çalışıyor!" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrası Ahmet Davutoğlu'nu hedef alarak, "Başbakanlık yaptın, 2015 yılında neler olduğunu çık anlat. Sen sustuğun için insanlar ölüyor" ifadelerini kullanmıştı. Gelecek Partisi'nden Özdağ'a yanıt gecikmedi.

GÜVENİLİR BİR İSMİ KULLANARAK DOĞRULATMAYA ÇALIŞIYOR!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Özdağ'ın ifadelerine tepki gösterek, "Atanamamış Bond” ya da yeni adıyla “Yerli Wilders” yine ortalığa dökülmüş! Tam bir ergen ve sorumsuz provokatör tahrikleriyle kendi komplo dünyasındaki zırvaları sözüne güvenilir bir ismi kullanarak doğrulatmaya çalışıyor! 7 Haziran seçimleri öncesinden başlayıp, Kasım seçimleri ve sonrasında devam eden terör dalgası sırasında neler olduğunu merak ediyormuş? Seni zamanında “Öcalan’ın sorgusuna alacağız” diye kim trollemişse yine onlar trollemiş anlaşılan! Ama yine de söyleyelim ne olduğunu. Bugün kayıkçı kavgası verdiğin isim bir tarafta kendi genel başkanına kumpas kurarken, o dönemde milletvekili olduğun parti Türkiye’yi istikrara kavuşturmak için gerekli koalisyona hayır diyordu! Diğer taraftan PKK’sı, FETÖ’sü, IŞİD’i aynı anda Türkiye’ye saldırıyorlardı. Ama Sn. Davutoğlu terörü yenerken arkasından ihanet terörü estirenleri yenemedi! “Onların hainliğine yenilmek mi yoksa memleketin yine kaosa girmesi mi” arasında ülkenin selametini tercih etti. " diye konuştu.

BU ÇAPSIZLIĞA VE AHLAKSIZLIĞA DA SON VERECEĞİZ

"Hükümet önce Allah’ın yardımı sonra milletimizin desteğiyle terörü o gün yendi" diyen Özcan şu ifadeleri kullandı:

Birilerine bunlar yanlış gelebilir. Çünkü bu tercihleri anlamak için adam olmak gerekir. Haysiyetli olmak gerekir. Vakar nedir bilmek gerekir. Bugün ne acıdır ki bir yanda hukuku ayaklar altına alan bir iktidar diğer yanda bu iktidarın cürümlerini, beceriksizliklerini, ekonomiyi iflasa sürüklemesini perdelemek için kendini parçalayıp hedef saptırmaya çalışan ergen bir komplocu var! İnşallah en kısa zamanda bu kayıkçı kavgasına da ülkemize reva görülen bu çapsızlığa ve ahlaksızlığa da son vereceğiz. Son olarak üslubun için; “Edep Ya hu!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN