İYİ Parti'den istifa eden Taşdemirel, 270 kişilik ekibiyle birlikte Gelecek Partisi'ne katıldı

İYİ Parti'den istifa eden Taşdemirel, 270 kişilik ekibiyle birlikte Gelecek Partisi'ne katıldı

İYİ Parti Malazgirt Kurucu ilçe Başkanı Hikmet Taşdemirel istifa ederek Gelecek Partisi'ne katıldıklarını duyurdu. Taşdemirel, "270 kişilik ekibimle ortak bir karar alarak gelecekte Türkiye'mizi yönetecek partinin Gelecek Partisi olduğuna kanaat getirdik" dedi.

İYİ Parti Malazgirt Kurucu İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel, 4 yıldır görev yaptığı partisinden 270 kişilik yönetimi ile birlikte istifa etti. Taşdemirel yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi'ne geçtiğini duyurdu.

2-010.jpg
Taşdemirel ve beraberindeki partili yöneticiler Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ile bir araya geldi

"TÜRKİYE'MİZİ YÖNETECEK PARTİNİN GELECEK PARTİSİ OLDUĞUNA KANAAT GETİRDİK"

İYİ Parti ilçe teşkilatında kurucu ilçe başkanı olarak 4 yıl görev yaptığını hatırlatan Taşdemirel, "Ben ve ilçe teşkilatında üye olan 270 kişilik ekibimle ortak bir karar alarak gelecekte Türkiye'mizi yönetecek partinin Gelecek Partisi olduğuna kanaat getirerek, geleceği şekillendirecek liderin ve partinin Genel Başkan Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Partisi Gelecek partisi olduğunun kanaatindeyiz" diye konuştu.

3-001.jpg

İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

"Sayın Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde ilerleme kararı aldık" diyen Taşdemirel yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi'ne geçmek için ben ve 270 kişilik yönetimimle istifa kararı aldık. Türkiye'mizi ileriye, huzura ve refaha götüreceğine canı gönülden inandığım eski Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun partisi olan Gelecek Partisi'ne geçme kararı aldık. İlçemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Gelecek Partisi'nin Malazgirt Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Taşdemirel ve beraberindeki partili yöneticiler Davutoğlu'nu ziyaret etti. Taşdemirel'e rozetini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu taktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN