Gelen acı haberler üzerine Babacan'dan kritik soru: Polisler neden intihar ediyor?

Gelen acı haberler üzerine Babacan'dan kritik soru: Polisler neden intihar ediyor?

Son 1 haftada intihar eden polis sayısının 6'ya çıkmasının ardından DEVA Partisi lideri Babacan iktidara seslendi. Babacan, "Polisler neden canlarına kıyıyor?" diye sordu.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, polis intiharlarının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan iktidara seslendi. Babacan, "Son bir haftada 6 polis arkadaşımızın daha intihar ettiğini üzülerek okudum. Polisler neden canlarına kıyıyor?" ifadelerin kullandı.

"SON BİR HAFTADA İNTİHAR EDEN POLİS SAYISI 6'YA ÇIKTI"

Dün İstanbul'da üç aylık polis memuru E.G'nin beylik tabancasıyla görev başında intihar etmesinin ardından Emniyet Teşkilatı Sendikası Genel Başkanı İsmail Okumuş, BBC Türkçe'ye açıklamalarda bulunmuştu. Okumuş, "E.G ile birlikte son bir haftada intihar eden polis sayısı 6'ya çıktı" demişti. Konuyla ilgili olarak Babacan'dan kritik soru geldi. Babacan, "Polisler neden canlarına kıyıyor?" diye sordu.

Babacan'ın açıklamaları şöyle;

"POLİSLER NEDEN CANLARINA KIYIYOR?"

"Son bir haftada 6 polis arkadaşımızın daha intihar ettiğini üzülerek okudum. Defalarca bu konuyu dillendirdim. Bir kere daha Beştepe'ye sesleniyorum: Polisler neden canlarına kıyıyor?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN