'Gezegen geometrisi büyük depremi tetikleyebilir' diyerek uyardı! Felaket tellalı Hoogerbeets bu kez o ilimizi uyardı

'Gezegen geometrisi büyük depremi tetikleyebilir' diyerek uyardı! Felaket tellalı Hoogerbeets bu kez o ilimizi uyardı

Türkiye depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Bu sabah saat 08.44'te meydana gelen ve Adana'yı beşik gibi sallayan depremin ardından uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Vatandaşlar 'Depremler devam edecek mi? Adana'da bir daha deprem olacak mı?' sorularını araştırırken ünlü uzman Hoogerbeets'ten ilk açıklama geldi. 'Gezegen geometrisi büyük depremi tetikleyebilir' diyen Hoogerbeets, o ilimizde yaşayan vatandaşları uyardı. Daha büyük depremler yaşanabilir!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından diken üstünde olan Türkiye yine bir deprem ile beşik gibi sallandı. Adana'da bu sabah 08.44'te meydana gelen ve merkez üssü Kozan ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından gözler uzmanlardan gelen açıklamalara çevrildi. Daha önce Kahramanmaraş depremini bilen deprem uzmanı Hoogerbeets, 'Gezegen geometrisi büyük depremi tetikleyebilir' diyerek o ilde yaşayanları uyardı. Daha büyüğü gelebilir! Tetikte olun. İşte deprem kahinin dikkat çeken açıklamaları...

hghghg-2023-07-25t134814-939.jpg

DEPREM KAHİNİ O İLİMİZDE YAŞAYANLARI UYARDI: BÜYÜK DEPREMLERİ TETİKLEYEBİLİR!

Kahramanmaraş depremini birkaç gün öncesinden bilen ancak diğer tahminleri tutmayan ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, Adana'da yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sabah 08.44'te meydana gelen ve merkez üssü Kozan ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından tweet atan Hoogerbeets, "23-24 Temmuz'daki gezegen geometrisi güçlü veya büyük bir sismik olayı tetikleyebilir. Yani bu öncül aktivite olabilir. Daha da fazla tetikte olun" uyarısında bulundu.

fggfgfgf-39.jpg

GEZEGENLERİN HAREKETLERİYLE DEPREMLER TAHMİN EDİLEBİLİR Mİ?

Gezegenlerin hareketlerine göre deprem tahminlerinde bulunan Hoogerbeets, Dünya'nın farklı konumlarına ilişkin sürekli uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Bu uyarılarını genelde sosyal medya hesaplarından yapan Hoogerbeets, zamanla sosyal medyada deprem kahini olarak anılmaya başlandı.

Hollandalı deprem tahmincisinin 1984'ten beri bu işi yaptığı söyleniyor. Ancak ilk kez 2015'te ABD'nin batısında en az 8.8 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia ederek adını duyurdu. Tahminci bu depremin 9.8 şiddetini bulabileceğini öne sürmüştü. Hoogerbeets'in bu iddialı tahmini gerçeğe dönüşmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN