Görülmemiş kampanya! Dev banka audi hediye ediyor... Bu fırsat kaçmaz

Görülmemiş kampanya! Dev banka audi hediye ediyor... Bu fırsat kaçmaz

Emekli maaşları ve asgari ücret maaşlarındaki artış bankaları harekete geçirdi. Müşteri kaybetmek istemeyen bankalar müşterilerine özel dev kampanyalar düzenlerken gelen son dakika haberi milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Türkiye'nin en büyük bankalarından olan Akbank, Audi A6 kampanyası başlattı. Kampanyayı duyan Akbank şubelerine akın ediyor. Dev banka audi hediye ediyor! Bu fırsat kaçmaz. Bu şartları sağlayan kişilere 4 milyonluk araba hediye edilecek.

Özel ve devlet bankaları artan maaşlar sonrası müşteri yarışına girdi. Özellikle emekli maaşlarındaki artış sonrası müşteri kaybetmek istemeyen bankalar müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Akbank müşterisi olanlar dikkat! Bu şartları sağlayanlar Audi A6 verilecek. Çekilişin şartları duyuruldu, hemen başvurun siz de 4 milyonluk aracın sahibi olun. İşte ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'nin en büyük bankalarından olan Akbank, dev kampanyasını duyurdu. Bu yılın en şanslı çok kazançlı çıkacak. 4 milyonluk araba hediye edilecek.

BU BANKANIN MÜŞTERİLERİ HEMEN BAŞVURUN! 4.5 MİLYONLUK ARAÇ VERİLECEK

Akbank tarafından yapılan duyuruda Akbank Mobil'den kart sahibi müşterilerin katılım sağlıyabileceği bir çekiliş yapacaklarını söylediler. Çekilişi kazanan Audi A6 (2023 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Advanced S tronic) verilecek. Arabanın güncel fiyatı ise yaklaşık 4 buçuk milyon TL.

gfgfgf-2023-10-28t122423-631.jpg

BU FIRSAT KAÇMAZ... HEMEN BAŞVURUN

Katılım için ise şunları yapmanız gerekli; 16 Ekim 2023 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’de 'senin için' menüsünde yer alan 'Kampanyalar ve Fırsatlar' alanından “Araba Çekiliş Kampanyası”na katılmak gerekiyor. Mevcut müşteriler için en fazla 5 çekiliş hakkı, Akbank Mobil’den yeni müşteri olanlar için de en fazla 10 çekiliş hakkı tanınıyor.

gfgfgf-2023-10-28t122630-964.jpg

BU ŞARTLARI YERİNE GETİRENLERİN ŞANSI ARTIYOR

Akbank tarafından yapılan duyuruda, çekilişte şansını artırmak için şunların yapılmasını önerdi:

  • Akbank Mobil’den otomatik fatura talimatı vererek 1 çekiliş hakkı
  • Akbank Mobil’den manuel fatura ödeyerek 1 çekiliş hakkı
  • QR kod kullanarak ATM’lerden para çekme işlemine 1 çekiliş hakkı
  • QR üretebilen POS cihazlarından QR ile ödeme yaparak 1 çekiliş hakkı ile toplamda dijitalden müşteri olma süreci ile gelen bir müşteri en fazla 10 çekiliş hakkı kazanabilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN