Zehra Güneş el kadar elbisesiyle şov yaptı! Verdiği pozlarla nefesleri kesti. Görenler derin derin iç çekiyor

Zehra Güneş el kadar elbisesiyle şov yaptı! Verdiği pozlarla nefesleri kesti. Görenler derin derin iç çekiyor

Kadın Milli Voleybol Takımı ile fırtınalar estiren Zehra Güneş, özel hayatıyla da gündemden düşmek bilmiyor. Güzelliği ve kendine has tatlılığıyla dillerden düşmeyen Zehra Güneş, son pozlarıyla modellere taş çıkarttı. El kadar elbisesiyle şov yaptı! Görenler dönüp dönüp bir daha bakıyor. Verdiği pozlarla nefesleri kesti. Zehra Güneş sen neymişsin böyle! İşte Zehra Güneş'in verdiği o estetik pozlar...

Vakıfbank ve Kadın Milli Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, bu sefer cidden filelerin sultanı oldu. Göstermiş olduğu başarılı performanslarla herkesin beğenisini kazanan Güneş, verdiği pozlarla sosyal medyayı bombandırmana boğdu. El kadar elbisesiyle adeta şov yaptı. Verdiği pozlar nefesleri kesti! Bu ne güzelliktir.

Kadın Milli Voleybol Takımımızın yıldızı Zehra Güneş, siyah elbisesi ile verdiği pozlarla fotomodellere taş çıkarttı. Sosyal medya bu pozlarla çalkalanıyor.

ZEHRA GÜNEŞ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ! VERDİĞİ POZLARLA NEFESLERİ KESTİ

Dünyaca ünlü bir kozmetik markanın reklam yüzü olan Zehra Güneş, verdiği pozlarla herkesi kendine hayran bıraktı. Çekimler için çalışmalara başlayan Güneş'e Nilperi Şahinkaya ile şarkıcı ve müzisyen Kalben eşlik etti. Çalışma için bir reklam filmi de çekildi ve bu reklam, sosyal medyada paylaşıldı.

SİYAH ELBİSESİ İLE ŞOV YAPTI

Siyah bir elbise ile kameraların karşısına geçen Zehra Güneş, güzelliğiyle adeta kendine hayran bıraktı. Görenler dönüp dönüp bir daha baktı. Bu ne güzellik böyle!

İşte Zehra Güneş'in vermiş olduğu o pozlar...

whatsapp-image-2023-10-28-at-11-38-58.jpeg

whatsapp-image-2023-10-28-at-11-38-58-1.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN