Zehra Güneş’in anne babası şaşırttı! İşte hayırlı evlat

Zehra Güneş’in anne babası şaşırttı! İşte hayırlı evlat

Başarılı bir sezona imza atan Filenin Sultanları’nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, bu kez de anne ve babasıyla gündeme geldi. Görenler gözlerine İnanamadı resmen tüm Türkiye'nin hakkını yemişler. Böyle ana babadan böyle bir evlat çıkar. İşte tüm detaylar…

Başarılı oyunculuğuyla takıma büyük katkı sağlayan Zehra Güneş'in anne ve babası sosyal medyayı salladım. Anne ve babasıyla yan yana geçtiği pozu paylaşan Güneş, aldığı yorumlarla gündeme bomba gibi düştü. İşte Zehra Güneş'in anne ve babası…

TÜRKİYE'NİN ORTALAMASINI YÜKSELTTİLER

Filenin Sultanları’nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, anne ve babasının yanına alarak kamera karşısına geçti. Zehra Güneş'in anne ve babasının boyları dikkat çekerken takipçilerinden gelen yorumlar ise herkesin yüzünde tebessüm oluşturdu.

zehra-gunes-anne-baba.jpg

Ailedeki herkesin boyunun uzun olması dikkat çekerken paylaşılan fotoğrafın altına "E böyle ana babadan böyle evlat çıkar normal", "Anne ve babadan bu boyda kız normal", "Maşallah çok güzel fotoğraf", "Bu nasıl aile Türkiye'nin boy ortalamasını tek başlarına sırtlamışlar", "Yok artık uzunlar ailesi" yorumları geldi.

Zehra Güneş'in Anne ve Babasının Boyu Maşallah Dedirtti: "Türkiye'nin Boy Ortalamasını Yükseltiyorlar"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN