Görüntüler Marmaris'ten: Birbirlerini bırakmadan alevlerden kaçtılar

Marmaris'te devam eden orman yangınını söndürmek için çalışmalara katılan askerler alevler arasında kaldı. Bu sırada askerlerin birbirlerine destek vererek kurtulmaya çalıştığı anlar yürekleri burktu. Görüntüleri paylaşan sanatçı Haluk Levent, "Üzüldük ağladık. Duygu seline boğulduk. Hele sonlarda tüm askerlerin arkadaşlarını kurtarmak için koşuşturmaları..." diye yazdı.

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi'nde çıkan yangını söndürme çalışmaları sürerken, bölgeden yeni görüntüler geldi. Yangın bölgesinden sanatçı Haluk Levent'in paylaştığı bir görüntüler duygu dolu anlar yaşattı.

Görüntülerde, yangına müdahale eden askerlerin, alevlerin ortasında kalan arkadaşlarını kurtarmak için canlarını hiçe sayarak gösterdikleri çaba görülüyor.

Twitter'dan paylaşım yapan Levent "Üzüldük ağladık. Duygu seline boğulduk. Hele sonlarda tüm askerlerin arkadaşlarını kurtarmak için koşuşturmaları... of offf Vatandaşlar, gönüllüler, orman emekçileri ve askerler" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN