Grevdeki doktorların odasına giren başhekimin tavrı tepki çekti

Balıkesir Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli ile grevdeki doktorlar arasında tartışma sosyal medyaya yansıdı. Şenveli'nin tavrı tepki çekti. Şenveli, doktorlar için "Paketleyin, gönderin" ifadelerini kullandı.

Sağlıkta şiddet yasasının ve ücretlerinin düzenlenmesini talep eden doktorlar, hemşireler ve aile hekimleri, 14 Mart Tıp Bayramı’nda başlayarak üç gün boyunca acil sağlık hizmeti dışında grev kararı almıştı.

Balıkesir Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli grev yapan doktorların dinlenme odasına geldi ve acil vakaların alınmadığını iddia etti. Bunun üzerine görüntüleri kaydeden anestezi doktoru, “Acil vakalar alınıyor elektif (acil olmayan) vakalar alınmıyor” dedi.

Şenveli de “Bir vakanın acil olup olmadığına sen karar veremezsin” yanıtını verdi. Odada bulunan bir başka anestezi doktoruysa “Ben acil olup olmadığına karar verebilirim” dedi.

Tartışmanın devamında ise, hastaların odasına girmek isteyen bir doktor, başhekim tarafından odadan çıkarıldı. Başhekim, görüntüleri kaydeden anestezi doktoru için, güvenlik görevlilerine, "Şunu da hemen alın paketleyin, gönderin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (67)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
67 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN