Halil Ergün: Yetmez bile demedim doğrudan 'Evet' dedim

Halil Ergün: Yetmez bile demedim doğrudan 'Evet' dedim

Oyuncu Halil Ergün, 12 Eylül 2010 referandumuna ilişkin olarak, bazı kişilerin kendisini 'Yetmez ama Evetçi' olarak suçladığını ifade edip "Ben yetmez bile demedim, doğrudan 'Evet' demiş biriyim" dedi.

Ünlü oyuncu Halil Ergün, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı. Oyuncu, 2017 yılında yapılan referandumda evet oyu vermesine ilişkin eleştirilerden de bahsetti.

'DOĞRUDAN 'EVET' DEDİM'

Referandum sürecine ilişkin 'Yetmez ama evet' demediğini, doğrudan 'Evet' dediğini söyleyen Ergün, şöyle konuştu:

"Şimdi bazıları beni 'Yetmez ama Evetçi' olarak suçluyor ama ben yetmez bile demedim, doğrudan 'Evet' demiş biriyim. Yaşadıklarımı ben bilirim o darbede. Bu adamların yargılanma maddesi bile çok önemliydi. Ben 68 kuşağındanım. Keskin bir siyasi iklimden geldim. O keskinlik yerine kucaklamayı bilmek gerektiğini öğretti hayat bana. Bugünkü siyasette kullanılan üslubu da doğru bulmuyorum. Bunu hepsi için söylüyorum, ben siyasetteki bu üsluptan şikayetçiyim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN