Havadan üstüne yılan düştü yetmedi yırtıcı saldırdı! Ölüm kapanının ortasına düştü… Zavallı kadın

Havadan üstüne yılan düştü yetmedi yırtıcı saldırdı! Ölüm kapanının ortasına düştü… Zavallı kadın

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Sıcaktan bunalan yılanlar gölgede saklanacak yer ararken sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Bahçesinde çim biçen kadının üstüne havadan yılan düştü! Yılanın düşmesi ile saldırması bir oldu. Hem yılan hem de dünyanın en yırtıcı hayvanı saldırdı. O anları görünce tüyleriniz diken diken olacak!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Sıcaktan bunalan yılanlar doğaya akın ederken zaman zaman ilginç görüntüler paylaşılmaya devam ediliyor. Sosyal medyada paylaşılan son olay ise herkesi şoke etti. Bahçesinde çim biçen kadının üstüne yılan düştü. Yılan yetmedi üstüne o yırtıcı da kadına saldırdı. Ölüm kapanının ortasına düştü.

dffddf-97.jpg

KİMSENİN BAŞINA GELMEZ! HEM YILAN HEM ŞAHİN SALDIRDI

64 yaşındaki Peggy Jones, bahçesindeki çimleri biçerken kimsenin başına gelmeyen bir olayla karşılaştı. Çimleri biçerken bir anda havadan kadının üstüne yılan düştü. Yılan kadının koluna dolanırken bu sırada bir şahin hemen kadına saldırmaya başladı.

fddf-2.jpg

ÖLÜM KAPANINDAN SON ANDA KURTULDU

Şahin yılanı Jones’un kolundan çekmeyi başarırken, kolunda ve yüzünde kesikler ve ezikler oluşan kadın, hastanedeki müdahalenin ardından taburcu edildi. Yılanın şahinin veya başka bir kuşun gagasından düştüğü tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN