Hayvan değil canavar! Korkunç yaratıktan kurtulmak için evi yakmayı bile düşündü... Uzaydan başka bir yerden gelmiş olamaz

Hayvan değil canavar! Korkunç yaratıktan kurtulmak için evi yakmayı bile düşündü... Uzaydan başka bir yerden gelmiş olamaz

Dünyanın farklı yerlerinden ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte birçok yabani hayvan kendisini göstermeye başlarken paylaşılan son görüntüler herkesi hayrete düşürdü. Hayvan değil canavar! Genç kadın korkunç yaratıktan kurtulmak için evini bile yıkmayı düşündü. Bu uzaylı yaratığı görünce bir daha uyuyamayacaksınız. İşte tüm dünyayı ayağa kaldıran o canlı...

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte birçok yabani canlı kendilerini dışarı atmaya başladı. Doğaya akın eden bu hayvanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Sosyal medyada paylaşılan son görüntüler ise herkesi şoke etti. Hayvan değil Canavar! Korkunç yaratıktan kurtulmak için evi yakmayı bile düşündü... Uzaydan başka bir yerden gelmiş olamaz. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu.

Son dönemde dünyanın her yerinden ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Avustralya'dan çekilen görüntüler ise herkesi şoke etti. Hayvan değil canavar.

HAYVAN DEĞİL CANAVAR! AZ KALSIN EVİNİ YIKIYORDU

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda, başlangıçta bu tuhaf "şeyin" sadece bir sopa yığını veya bir ağaç kabuğu parçası olduğunu düşündüklerini, ancak daha yakından incelendiğinde aslında hareket ettiğini fark ettiklerini söyledi.

hghghg-2023-09-11t104855-964.jpg

Tüylü uzaylı canavarından oldukça korktuğunu ifade eden kadın, "Az önce arka kapımın önünde bu uzaylıyı gördüm, hareket ediyor ve canlı" diye yazdı. "Ölçeklendirme için kalem eklendi, Google susuz kalmış bir katydid buldu ve buna hiç benzemiyor. Lütfen tanımlamaya yardımcı olun, evimi yakmalı mıyım? Kafasını gördüğümde korktum. Bağlanabileceğini düşündüm ama çok yavaş hareket ediyor." dedi.

UZMANLAR AÇIKLADI: O BİR UZAYLI MI?

Sonunda, garip böceğin, yaratığın kendi "mobil evini" inşa etme yeteneği nedeniyle kısmen "kısmen tırtıl, kısmen bitki" olarak adlandırılan bir vaka güvesi olduğu tanımlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN