Hem ucuz hem kaliteli olsun diyen o markete koşacak! Türkiye'nin en ucuz tavuğunu satıyor: 70 TL fark...

Hem ucuz hem kaliteli olsun diyen o markete koşacak! Türkiye'nin en ucuz tavuğunu satıyor: 70 TL fark...

Türkiye’de son zamanlarda gıda ürünlerinde durdurulamaz bir fiyat artışı yaşanırken, en çok zam gelen ürünlerin başında kırmızı et ve beyaz et geliyor. Kırmızı et yemeyi unutan vatandaşın son alternatifi olan beyaz ette yaşanan fiyat artışı dudak uçuklatırken, uygun ve kaliteli alım fırsatı o marketten geldi…

Türkiye’de vatandaşlar hayat pahalılığının altında ezilirken, gıda fiyatlarındaki artış da durdurulamıyor. Zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise et ve et ürünleri geliyor. Öyle ki son zamlardan sonra dana kuşbaşının kilosu 600, dana kıymanın kilosu ise 500 liraya kadar çıktı.

Kırmızı etle sınırlı kalmayan zam ne yazık ki beyaz ete de sıçradı. Tavuk etini tüketmeyi seven vatandaşlar zamlara tepki gösterirken, tavuk bonfilenin kilosunun 200 lirayı aşması dikkat çekti.

tarim-kredi-indirimli-tavuk-satisi.jpg

ZAMLARA İNAT İNDİRİMLİ SATIŞ

Tüm bu zam furyasının içinde vatandaşın yüzünü güldürecek indirim haberi ise Tarım Kredi Market’ten geldi. Türkiye’de yaklaşık 5 bin şubesi olan market, tavuk fiyatlarında indirime gitti.

Yapılan indirim kapsamında Tarım Kredi Markette tavuk filetonun kilogram fiyatı 149 TL’ye düştü. Bu indirimli Tarım Kredi Marketlerde tavuk etinin piyasaya göre en az 70 TL daha ucuza satılması vatandaşı mutlu etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN