İBB personel alımı başladı! KPSS yok sınav yok! Daimi kadrolu alım yapılacak! O şartı sağlamak yeterli…

İBB personel alımı başladı! KPSS yok sınav yok! Daimi kadrolu alım yapılacak! O şartı sağlamak yeterli…

İBB Bimtaş bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları içinde detayları paylaştı. Farklı kadrolarda gerçekleştirilecek olan personel alımları kapsamında başvuru tarihi ve başvuru şartları hakkındaki detaylarda merak ediliyor. Peki, İBB personel başvuruları nereden yapılacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kapsamında yapılacak personel alımlarının Bimtaş bünyesinde yapılacağı vurgulandı. Bilgisayar mühendisi, editör ve harita mühendisi olmak üzere toplam 4 sürekli personel alımı yapılacak. Peki, İBB personel başvuruları nereden yapılacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

İBB PERSONEL BAŞVURU TARİHLERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi mühendis ve editör alımları için başvuru yapmak isteyen adayların 5 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiğini belirtti. Başvurular İBB KARİYER e-mail adresi üzerinden yapılacak.

ibb-bimtas.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bilgisayar Mühendisi; Üniversitelerin Bilgisayar Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor. Adayların İstanbul'da ikamet ediyor olması gerekirken erkek personel alımı yapılacağı belirtildi. Adaylar AKOM'da görev alacak.

Editör; Üniversitelerin Radyo ve Televizyon Bölümünden mezun olma şartı aranıyor. Canlı ve bant yayınları konusunda tecrübeli olan adayların başvuru yapabileceği belirtilirken erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması ya da tecilli olması gerektiği belirtildi. İstanbul'da ikamet ediyor olma şartı ile birlikte sosyal medya yöneticiliği konusunda da tecrübe sahibi olması isteniyor.

Harita Mühendisi; Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümünden mezun olma şartı aranıyor. Netcad, Autocad ve MS Office programlarına hakim olma şartı isteniyor. İhale katılım konusunda adayların bir yıl tecrübe sahibi olması gerekmektedir. Detaylı Rapor, bilgi ve veri tutabiliyor olmak. Kamu ve özel sektör tecrübesine sahip olmak. İstanbul’da ikamet ediyor olmak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN