İBB soruşturmasında Hamdi Akın ve Vedat Aşçı ifadeye çağrıldı

İBB soruşturmasında Hamdi Akın ve Vedat Aşçı ifadeye çağrıldı

İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında AKFEN Holding yöneticisi Hamdi Akın ve Astaş Holding yöneticisi Vedat Aşçı ifadeye çağrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürütülen soruşturması kapsamında, AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile Astaş Holding ve Astaş Gayrimenkul’ün kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.

vedat.jpg
Hamdi Akın - Vedat Aşçı

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN