İçişleri Bakanlığı'ndan 'yanlış bilgilendirme' hakkında açıklama

İçişleri Bakanlığı'ndan 'yanlış bilgilendirme' hakkında açıklama

İçişleri Bakanlığı, Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş'ın alkol yasağının kalktığını duyurmasının ardından yaptığı açıklamada, "Yanlış bilgilendirmeye yönelik kasıtlı tutumlarla ilgili gerekli hukuki müracaatların başlatılacağı da kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İçişleri Bakanlığı, Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın tam kapanma sürecinde alkol satışı yasağının kalkmasını açıklamasının ardından bir açıklama yayımladı.

AÇIKLAMADA "ALKOL YASAĞI" İFADESİ YOK

Bakanlıktan yapılan açıklamada "alkol yasağı"ndan direkt olarak bahsedilmedi fakat şu ifadeler yer aldı:

"Kısıtlamalar ile ilgili açıklamalarımız, resmi olarak Bakanlığımızca; İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararları, Valilikler tarafından ilgili kurumlarla ve kamuoyu ile paylaşılmaktadır.

"HUKUKİ MÜRACAAT BAŞLATILACAK"

Bunun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemelidir. Milletimizin büyük fedakarlık gösterdiği Tam Kapanma Döneminde, yanlış bilgilendirmeye yönelik kasıtlı tutumlarla ilgili gerekli hukuki müracaatların başlatılacağı da kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN