Iğdır'da HDP bürosuna saldırı: Parti tabelasını söküp çöpe attı

Iğdır'da HDP bürosuna saldırı: Parti tabelasını söküp çöpe attı

Iğdır'da eli bıçaklı bir kişi gece vakti HDP il binasının tabelasını yerinden sökerek çöpe attı. Saldırının anbean kameraya kaydedildiği olay hakkında HDP’nin suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır il binasına ait tabela bir kişinin saldırısı sonucu yerinden söküldü. Söğütlü Mahallesi Rıza Yalçın Caddesi Yoncalı İş Merkezi’nin ikinci katında bulunan HDP il binasının tabelasına yönelik saldırı, yine iş merkezindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

ELİ BIÇAKLI SALDIRGAN TABELAYI SÖKTÜ

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre görüntüde, gece saat 02.48’de iş merkezinin girişine gelen saldırgan, elindeki bıçak ile HDP’ye ait tabelayı kesmeye çalıştığı görülüyor. Tabelanın bir kısmını kesen saldırgan bir yandan da çevresini kontrol ediyor. Bıçakla kestiği tabelayı indiremeyen saldırgan saat 02.49’da kamera kadrajından çıkıyor, ancak hemen dönüp tabelayı kesmeye devam ediyor. Daha sonra kesme işlemini bırakıp tabelayı yerinden sökerek indiren saldırgan, tabelayı alarak iş merkezinin girişinden ayrıldığı görülüyor.

TABELAYI ÇÖPE ATTI

Saldırganın yerinden söktüğü tabelayı Rıza Yalçın Caddesi üzerindeki çöpe attığı belirtildi. Çöpte fark edilen tabela, HDP binasına getirilerek yetkililere teslim edildi.

Saldırganın kimliği hakkında bilgi alınmazken, HDP’nin konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN