İmam camide 100 lira buldu, yanındaki not ise duygulandırdı! 'Böyle insanlar da mı varmış..."

Tokat'ta bir vatandaş, girdiği caminin dilek kutusuna 100 lira bıraktı! Cami imamı ise paranın yanında bir not buldu! Notu okuyan imam hayrete düştü...

Tokat'ın Taşlıçiftlik ilçesinde bulunan Fatih Camii'nin 3 yıldır görevini sürdüren İmam Mustafa Çakırtaş, camiye bırakılan dilek ve şikayet notlarını kontrol ettiğinde, beklenmedik bir mesajla karşılaştı. Caminin elektriğini kullanarak cep telefonunu şarj ettiğini belirten bir vatandaş, 100 TL'lik bir banknot bırakarak imama duygusal anlar yaşattı.

100 LİRALIK BANKNOTUN YANINDAKİ NOT HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Dilek kutusunu açan imam hayrete düştü - Vitrin Haber - Sinop Haberleri

Dilek kutusundan çıkan mektubu paylaşan İmam Mustafa Çakırtaş, notu okuyanlarını duygulandırdı. "Hocam ben cep telefonumu caminin elektriğinden şarj ettim. Lütfen bu parayı elektrik faturasında kullanır mısınız? Hakka girmeyelim. Allah'a emanet olun." şeklindeki not ve 100 TL'lik banknot, imamı ve cami cemaatini duygulandırdı.

Caminin halkın rahatı için prizleri dışarıda ve açık tuttuğunu belirten İmam Çakırtaş, vatandaşların bu imkanı kullanmasının kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Kul hakkı ve devlet malının önemine vurgu yapan Çakırtaş, vatandaşın duyarlılığının kendilerini etkilediğini ve bu tür örneklerin herkes için ilham verici olduğunu belirtti.