'İmamoğlu beni arayıp yardım istedi' diyen Soylu'ya yanıt: İspat edersen ben, edemezsen sen istifa et

'İmamoğlu beni arayıp yardım istedi' diyen Soylu'ya yanıt: İspat edersen ben, edemezsen sen istifa et

İçişleri Bakanı Soylu, İBB ve çeşitli belediyelere yönelik yürütülen terör soruşturması kapsamında açıklamalarda bulunmuş ve "İmamoğlu beni aradı, benden yardım istedi. Bana 'CHP beni sevmiyor bu konuda yardımcı olur musunuz? diye bir ricası olmuştur." ifadelerini kullanmıştı. Soylu'ya cevap veren İmamoğlu, "Bu kuyruklu bir yalan. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana, 'CHP Genel Merkezi beni sevmiyor, bana yardımcı olur musunuz' diye ricası olmuştur." açıklamalarına cevap verdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan İmamoğlu, "Bu kuyruklu bir yalan. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin." diye tepki gösterdi.

"İMAMOĞLU SAYGILARINI SUNARAK BENİ ARADI"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli belediyelere yönelik yürütülen terör soruşturması hakkında yaptığı basın açıklamasında "İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana, 'CHP Genel Merkezi beni sevmiyor, bana yardımcı olur musunuz' diye ricası olmuştur. Biz 'kanun ne gerektiriyorsa yaparız' dedik ve yaptık. İşine geldiğinde alttan almasını bileceksin, diğer taraftan dönüp hakaret edeceksin. Bu ikiyüzlülüktür. Kıymetli arkadaşlar bunu tarihin akışına bırakıyorum. Ömrümüz boyunca böyle bir ikiyüzlülüğe sahip olmadık." şeklinde açıklama yaptı.

"İSPAT EDERSEN BEN, EDEMEZSEN SEN İSTİFA ETMELİSİN"

Soylu'nun açıklamalarının ardından İmamoğlu, Soylu'yu sosyal medya hesabından yalanladı. İmamoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketlediği paylaşımında şunları kaydetti:

Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir yalan! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. Hodri meydan.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN