İmamoğlu'ndan Soylu'ya cevap: Pılını pırtını topla ceketini al evine git

İçişleri Bakanı Soylu'nun "İmamoğlu beni aradı, benden yardım istedi. Bana 'CHP beni sevmiyor bu konuda yardımcı olur musunuz? diye bir ricası olmuştur." açıklamalarına İBB Başkanı İmamoğlu'ndan yanıt geldi. İmamoğlu, "Pılını pırtını topla ceketini al evine git" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana, 'CHP Genel Merkezi beni sevmiyor, bana yardımcı olur musunuz' diye ricası olmuştur." açıklamalarına cevap verdi. Sert açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "Ey sayın bakan benim sana tavsiyem, pılını pırtını topla ceketini al evine git. Daha fazla kendini paralama. Çok mazlumun ahı var sende. Seni Allah'a havale ediyorum. Seni Sayın Cumhurbaşkanı'na havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"HİÇ KİMSEYE RİCACI BİR TELEFON AÇMADIM, AÇMAM"

"Sayın Bakan basın açıklamasında neye sığınacağını şaşırmış bir biçimde bir yalanı bir iftirayı ortaya koydu. Ben hiç kimseye ricacı bir telefon açmadım, açmam. Hiç kimseye kendi ailemi şikayet etmem. Bunu birçok iftirayla ve karşı tarafa lekelemeyle hayatını geçirmiş ve 1 günde partisini terk edip başka bir partiye gittikten sonra da 180 derece sözlerini değişmiş bir insandan anlamasını elbette beklemiyorum. Ben şaşkınlığın böyle bir yalanla birleştiği hayatımda bu kadar düşük seviye halini görmedim. Kendisiyle 1 kez masada toplantı yaptım. Adalar aracının çalışabilmesi için 6 saat tartıştırdı bizi. Sonra sayın Cumhurbaşkanı toplantıya telefonla katıldı da Adalar'daki elektrikli araçların onayını aldık. Masa dışında da 2 kez telefonla görüştüm. Birinde benim çalışma arkadaşlarıma 'ayar verme' girişiminde bulundu. Telefon konuşmamızda kendisine haddini bildirdim. Diğerinde de İSKİ'ye bir valinin geçiş iznini almak için yine yalan ve iftira dolu cümlelerinin cevabını kendisine veririm."

"ÇOK MAZLUMUN AHI VAR SENDE"

Hiçbir verimize cevap veremedi. Hiçbir belgemize cevap veremedi. Ey sayın bakan acizliğiniz milletimiz gördü. Benim sana tavsiyem, pılını pırtını topla ceketini al evine git. Daha fazla kendini paralama. Bu zavallılığının üzerinde de ekranlar önünde kendini de mağduriyet sınıfına koyup o sandalyeye oturmaya kalkma. Çok mazlumun ahı var sende. Seni Allah'a havale ediyorum. Seni Sayın Cumhurbaşkanı'na havale ediyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN