İmamoğlu: Kötü söz sahibine aittir

İmamoğlu: Kötü söz sahibine aittir

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'in "Biz tatil yapmadık" afişiyle ilgili "İmamoğlu'na gönderme yapıyor" tartışmalarına İBB Başkanı İmamoğlu da katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'daki Çankaya İlçe Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yaptırdığı bir afişe gelen tepkilere sosyal medyadan yanıt verdi.

Taşdelen’e gelen tepkiler üzerine İBB Başkanı İmamoğlu bir tweet atarak, "Kötü niyet ve kötü söz sahibine aittir, sizin gibi çalışkan tüm belediye başkanlarımız candır" ifadelerini kullandı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in hazırlattığı bir afişte "Biz tatil yapmadık. Yaz boyunca 100 bin Çankayalıyı açık hava sineması ve konserlerle buluşturduk" yazıyordu. Taşdelen'in bu afişi, sık sık tatile çıktığı eleştirilerine muhatap kalan Ekrem İmamoğlu'na gönderme olduğu gerekçesiyle, sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN