İmamoğlu sendika ile anlaştıklarını duyurdu: İBB'den çalışanlarına yılda iki kez zam kararı

İmamoğlu sendika ile anlaştıklarını duyurdu: İBB'den çalışanlarına yılda iki kez zam kararı

İBB Başkanı İmamoğlu yüksek enflasyon nedeniyle İSKİ, İETT ve belediye iştiraklerinde çalışanlara yılda 2 kez ücret artışı yapma kararı aldıklarını duyurdu. İmamoğlu, artışların Temmuz ve Eylül aylarında yapılacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB, İSKİ, İETT ve belediye iştiraklerinde çalışanlara yüksek enflasyon nedeniyle yılda 2 kez ücret artışı yapma kararı aldıklarını açıkladı.

İmamoğlu Twitter hesabından paylaştığı mesajında “Çalışanlarımızın bir bölümü 2. ücret artışlarını temmuz itibariyle, bir bölümü de eylülde alacak” dedi.

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İBB, İSKİ, İETT ve iştiraklerimizde yüksek enflasyon nedeniyle yılda 2 kez ücret artışı yapma kararı aldık. Çalışanlarımızın bir bölümü 2. ücret artışlarını Temmuz itibariyle, bir bölümü de Eylül’de alacak. Sendikalarımızla el sıkışarak atacağımız bu adımımız hayırlı olsun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN