İmamoğlu'ndan Erdoğan'a mektup

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a mektup

Akılıl Şehirler ve Belediyeler Kongresi için Ankara'da bulunan İBB Başkanı İmamoğlu'nun, kongreye konuşma yapmak için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir dört sayfalık bir mektup vermesi dikkat çekti.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi Ankara'da ATO Congresium'da düzenlendi.

Toplantının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuşma yapacağı salonun bulunduğu binanın girişinde Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da aralarında bulunduğu belediye başkanları karşıladı. 

20-01/15/1.jpg

ERDOĞAN'A ZARF

Kanal İstanbul Projesi'nin kente vereceği zararları anlatmak için Cumuhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talebinde bulunan ve henüz yanıt alamayan Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 4 sayfalık mektup vermesi dikkat çekti.

İmamoğlu'nun Erdoğan'a verdiği zarf

Zarfı alıp inceleyen Erdoğan ile İmamoğlu arasında gülüşmeler ve samimi diyaloglar yaşandı. O anlar objektiflere yansıdı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN