İmamoğlu'ndan Gezi tutuklularına destek videosu: Özgürlükleri için mücadele edeceğiz

Ekrem İmamoğlu, Gezi Davası'ndan 18 yıl hapis cezası alan Tayfun Kahraman ve diğer Gezi Davası tutukluları için 'gezi tutsaklarına özgürlük' diyerek "Ülkedeki yargıçlar savcılar umarım bu adaletsizliği göreceklerdir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gezi Davası'ndan 18 yıl ceza alan İBB Şehircilik Proje Koordinatörü Tayfun Kahraman ve diğer Gezi Davası tutukluları için bir destek mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda İmamoğlu, 'Gezi tutsaklarına özgürlük' diyerek başladığı konuşmasında, "Ülkemizde adaletin en üst seviyede sağlandığı günler, bu tür hukuksuz ve adaletsiz durumları ortadan kaldıracak. Umutla önümüzdeki 2023'deki değişime bakıyoruz. Ama umarım yargıçlar, savcılar bu konu önlerinde geldiklerinde ne kadar adaletsiz bir yargılama olduğunu göreceklerdir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN