İmamoğlu'ndan 'işe alımlarla' ilgili açıklama: İBB'nin kriterleri açıkça ilan edilecek

İmamoğlu'ndan 'işe alımlarla' ilgili açıklama: İBB'nin kriterleri açıkça ilan edilecek

İBB'de işten çıkarılan personel ile ilgili tartışmalar sürerken, belediyeden işe alımlara ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. İmamoğlu, İBB ve iştiraklerine ilişkin personel alımlarının kariyer sayfası üzerinden yayınlanacağını ve kriterlerin açıkça ilan edileceğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) işten çıkarılan personelle ilgili tartışmalar sürerken, belediyede işe alımlara ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Başlatılan yeni hizmetle ilgili açıklamalarda bulunan İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman "Kariyer.ibb.istanbul adresine giren vatandaşımız özgeçmişini oluşturup kaydedebilecekler. Aynı şekilde oradaki İBB ve iştiraklerinin olası ilanlarına erişebilecekler. Bu ilanlar kendilerine uygunsa özgeçmişini gönderip değerlendirme sürecini takip edecekler" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu da yeni hizmete ilişkin bir paylaşımda bulundu.

19-09/23/10.jpg

İmamoğlu, paylaşımında "İşe alımlarda şeffaflığı ve liyakati getiriyoruz. İBB ve iştirakleri personel alımlarını ve kriterlerini açıkça ilan edecek. İş arayan vatandaşlarımız kariyer sayfamıza online olarak başvurup tüm süreci takip edebilecekler" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN