İmamoğlu'ndan İstanbullulara çağrı: Tüm oylarımıza sahip çıkacağız

İmamoğlu'ndan İstanbullulara çağrı: Tüm oylarımıza sahip çıkacağız

Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Seçim sonucu merak edilirken CHP adayı Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara çağrı geldi: Tüm vatandaşlarımızı süreci dikkatle takibe davet ediyorum. Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. İstanbul kesin aday listesine göre, 22 partili, 27 bağımsız olmak üzere 49 aday İBB başkanlığı için yarıştı. Oy verme işlemi doğudaki 32 ilde saat 16.00 itibarıyla, batıdaki 49 ilde ise saat 17.00 itibarıyla sona ererken gözler CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti adayı Murat Kurum'unun hangi ilçe yüzde kaç oy aldığına çevrildi.

'VATANDAŞLARIMIZI SÜRECİ DİKKATLE TAKİBE DAVET EDİYORUM'

CHP’nin İBB Başkan adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sandıkların kapanmasının ardından sandık görevlileri ve vatandaşlara sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sandıklar 17.00 itibariyle kapandı. İstanbul’da şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Şimdi, sayım işleminin görevliler ve vatandaşlar tarafından titizlikle takip edilmesi süreci başladı. Tüm vatandaşlarımızı süreci dikkatle takibe davet ediyorum. Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN