İmamoğlu’ndan kumpas iddialarına yanıt: Her seçim öncesi video, adamların işi bu

Yerel seçimde en kritik viraja girilirken sahte videolar yine dolaşıma girdi. İBB Başkanı İmamoğlu, bir gazetecinin yeni kumpas videolarının hazırlandığına dair iddiaları sorması üzerine "Her seçim öncesi bir şeyler çıkartabilirler. Adamların işi bu." yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'deki para sayma görüntüleri ve 'bozuk otobüs' kumpaslarının ardından yeni videoların hazırlandığına dair iddialara yanıt verdi. İmamoğlu, "Her seçim öncesi bir şeyler çıkartabilirler. Adamların işi bu." dedi.

İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Yani her şey olabilir. Her şey çıkartabilirler, adamların işi bu zaten. Her seçim öncesi video. İşleri video, kumpas"

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da yürüyen merdiven kumpası ve İBB Başkanı’nın sesinin değiştirilmesinin ardından halk otobüsünün bozuk gösterilmesi için sahte video hazırlandığı yansımıştı. Seçime 17 gün kala ikinci ‘bozuk otobüs’ kumpası ifşa oldu. ‘İETT araçları sürekli arızalanıyor’ algısı yaratmak için özel halk otobüsünde çekim yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Ardından ‘CHP kongresinde dağıtılan paralar’ iddiası ortaya atıldı. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın açıklamasında ‘4.5 yıl öncesine ait kayıt 4.5 ay önceki kurultayla ilişkilendirilmek isteniyor. Görüntüler il başkanlığı binasının satın alınmasıyla ilgili’ denilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN