İnternetten alışverişte 200 TL'lik indirim için son gün! O bankanın kartına özel kampanyayı kaçırmayın

İnternetten alışverişte 200 TL'lik indirim için son gün! O bankanın kartına özel kampanyayı kaçırmayın

Yaşanan ekonomik kriz, bankaların müşterilerine özel alışveriş kampanyalarının artmasını sağladı. Birçok ürüne gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsarken, bankaların alışveriş kampanyaları bir nebze olsun rahatlattı. Bir banka, N11.com sitesinden alışveriş yapanlara 200 TL indirim sağlıyor. İşte, alışverişte 200 TL veren o banka...

Yapı Kredi'nin mobil uygulaması üzerinden ilk kez Yapı Kredi müşterisi olan herkes, N11.com sitesinden yapacakları alışverişlerde 200 TL net indirim kazanıyor.

YAPI KREDİ ALIŞVERİŞ İNDİRİM KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

Yapı Kredi tarafından sunulan kampanyaya göre 5 Mayıs ile 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi'nin ilk defa müşterisi olan herkese n11'den yapılan alışverişlerde 200 TL indirim yapılacak.

Kampanyadan yalnızca Yapı Kredi Mobil'i indirip Yapı Kredi Müşterisi ol adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecek.

Söz konusu süreci tamamlayarak müşteri olan kişiler n11 üzerinden yapmış oldukları alışverişlerde 200 TL indirim kazanacak.

Kullanıcıların, Yapı Kredi müşterisi olma sürecindeki görüntülü görüşme esnasında ayrıca belirtmeleri gereken şey ise n11 kampanyasından faydalanmak istedikleri olacak. Bunun ardından n11 web sitesindeki kampanya sayfasında bulunan kampanya kodu 'n11yk200'ü müşteri temsilcisine iletmesi gerekiyor.

YAPI KREDİ ALIŞVERİŞ İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI NELER?

Böylece kartı onaylanan müşterilere SM ile kişiye özel kullanılmak üzere 200 TL değerinde bir indirim kodu iletilecek.

5 Mayıs ile 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olanlara 15 Mayıs'ta indirim kodu SMS yolu ile gönderilecek. Bu hakkı kazanan müşteriler alışveriş işlemlerini www.n11.com, m.n11.com veya n11 mobil uygulamasında 'Sepetim' sekmesindeki 'Kuponlarım' alanına Yapı Kredi tarafından gönderilen 200 TL’lik indirim kodunu girerek yararlanabilecek.

Ayrıca bu indirim ise Dijital Kodlar & Ürünler, Yatırımlık Altın & Gümüş, Sim Kart & Hat & Paketler, Uzatılmış Garanti kategorilerinde bulunan ürünler dışındaki tüm ürünlerde geçerli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN