Maaşını alamayan EYT'lilerin maaş tarihi belli oldu! Resmen açıklandı: Emekliler bayram etti

Maaşını alamayan EYT'lilerin maaş tarihi belli oldu! Resmen açıklandı: Emekliler bayram etti

EYT yasasının çıkmasının ardından 1 milyon 800 bin emekli başvuralarını yapıp maaş almayı beklemişti. Emeklilik başvurusu yapan EYT'lilerin büyük çoğunluğu bugüne kadar henüz maaşlarını alamamış ve merakla maaş gününü bekliyordu. Sonunda beklenen haber geldi. Bakan Bilgin EYT'lilerin maaşlarını alacağı tarihi resmen duyurdu.

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayına katılarak Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. Bakan Bilgin, EYT'lerle ilgili maaşlarının bağlanacağı tarihi resmen açıkladı.

Bakan Bilgin'in açıklamaları EYT'lerin uzun süredir beklediği bir gelişmeydi. Emeklilik yaşının yükseltilmesiyle mağdur olan ve emekli olmak için yaş sınırına takılan bu vatandaşların durumu, kamuoyunun da yakından takip ettiği bir konu olmuştu.

TARİH BELLİ OLDU

Bakan'ın bu son açıklaması, EYT'lerin bekleyişine bir son verecek gibi görünüyor. Bakan Bilgin NTV canlı yayınında katıldığı programında, bu ay sonuna kadar herkese maaşlarının bağlanacağını belirtti ve sürecin hızlı bir şekilde ilerleyeceğini vurguladı.

Bu gelişme, EYT'lerin yaşadığı belirsizliği sonlandıracak ve emeklilik hakkını kazanmış olan bu vatandaşların maaşlarını almasını sağlayacak.

Bakan Bilgin'in açıklamaları, EYT'ler için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu ay sonuna kadar maaşların bağlanmasının ardından, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının büyük ölçüde çözüleceği öngörülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN